Menu

Nasze menu na wesele to w większości propozycje kuchni polskiej – tradycyjne smaki, które zna i kocha każdy, a także takie, bez których nie może obejść się żadna duża uroczystość.

Zupy

  1. rosół tradycyjny,
  2. rosół królewski,
  3. zupa pieczarkowa z mięsnymi kulkami,
  4. flaki,
  5. forszmak.

 

Dania główne 

  1. ziemniaki + surówka +
    • schabowy ESKALOP,
    • kieszonki schabowe z pieczarkami,
    • schab pieczony z sosem pieczarkowym
  2. udka z kurczaka + ryż z pieczarkami + surówka,
  3. pieróg francuski + kalafior, brokuł, marchewka,
  4. udka faszerowane z papryką + kulki ryżowe + surówka,
  5. jeżyki + ryż z sosem słodko-kwaśnym + surówka,
  6. golonka + knedle z mięsem + karkówka pieczona lub żeberka,
  7. kluski śląskie + surówka +
    • pieczeń karkowa lub
    • zrazy wieprzowe,
  8. frytki + surówka +
    • Devolay,
    • Kotlet ,,szynka z serem”,
  9. paszteciki + barszcz czerwony

Przystawki

  1. śledź tradycyjny
  2. rolada z łososia ze szpinakiem
  3. rolada tortilla
  4. ryba po grecku
  5. ryba po japońsku
  6. ryba w occie
  7. jajka faszerowane
  8. jajko garnierowane
  9. rolada z kurczaka
  10. schab ze śliwką
  11. szynka z chrzanem w galarecie
  12. wędlina,
  13. nugetsy,
  14. skrzydełka z kurczaka w sosie ketchupowym

Sałatki

Posiadamy również szeroki wybór sałatek, wśród nich także propozycje wegetariańskie. Każda taka sałatka będzie znakomitą przekąską pomiędzy potrawami głównymi. W naszym menu znajdują się sałatki:

  1. jarzynowa,
  2. pieczarkowa,
  3. królewska,
  4. krabowa,
  5. kebabowa,
  6. brokułowa,
  7. ryżowa.