Nasze menu na wesele to w większości propozycje kuchni polskiej – tradycyjne smaki, które zna i kocha każdy, a także takie, bez których nie może obejść się żadna duża uroczystość.
Zupy
- rosół tradycyjny,
- rosół królewski,
- zupa pieczarkowa z mięsnymi kulkami,
- flaki,
- forszmak.
Dania główne
- ziemniaki + surówka +
- schabowy ESKALOP,
- kieszonki schabowe z pieczarkami,
- schab pieczony z sosem pieczarkowym
- udka z kurczaka + ryż z pieczarkami + surówka,
- pieróg francuski + kalafior, brokuł, marchewka,
- udka faszerowane z papryką + kulki ryżowe + surówka,
- jeżyki + ryż z sosem słodko-kwaśnym + surówka,
- golonka + knedle z mięsem + karkówka pieczona lub żeberka,
- kluski śląskie + surówka +
- pieczeń karkowa lub
- zrazy wieprzowe,
- frytki + surówka +
- Devolay,
- Kotlet ,,szynka z serem”,
- paszteciki + barszcz czerwony
Przystawki
- śledź tradycyjny
- rolada z łososia ze szpinakiem
- rolada tortilla
- ryba po grecku
- ryba po japońsku
- ryba w occie
- jajka faszerowane
- jajko garnierowane
- rolada z kurczaka
- schab ze śliwką
- szynka z chrzanem w galarecie
- wędlina,
- nugetsy,
- skrzydełka z kurczaka w sosie ketchupowym
Sałatki
Posiadamy również szeroki wybór sałatek, wśród nich także propozycje wegetariańskie. Każda taka sałatka będzie znakomitą przekąską pomiędzy potrawami głównymi. W naszym menu znajdują się sałatki:
- jarzynowa,
- pieczarkowa,
- królewska,
- krabowa,
- kebabowa,
- brokułowa,
- ryżowa.